Első bejegyzés

Books are for people who wish to be somewhere else.

Sziasztok!

Ma egy ismerkedős posztot olvashattok tőlem. Remélem itt maradsz. 

Szóval hol is kezdjem? Szóval egy tizenhat éves lány vagyok, tanuló. A 'Mi leszel ha nagy leszel?' - kérdésre kiskoromba mindig az volt a válaszom, hogy 'Űrhajós'. De ahogy az évek haladnak és egyre közelebb kerülök az érettségihez, bevallom őszintén fogalmam sincs. 

Amit tudni kell rólam, hogy imádok olvasni. Igen, lehet egy kicsit furcsán hangzik, de imádok bemenni a könyvtárba, leülni a kedvenc székemre és olvasni. Ebből adódik az is, hogy ki akarom próbálni magamat az írásban. 

Néhány kedvenc dolgomat is megosztom veletek. Szóval kedvenc évszakom az ősz. Egyszerűen imádom, hogy egy kicsit hűvös van, a levelek megsárgulnak, barnulnak és az ég fáradt kék. Ebből következik, hogy a két kedvenc színem a kék és a bordó. 

A következő, hogy hihetetlenül édesszájú vagyok. Karamell, csokoládé, pillecukor... minden jöhet. És persze a kávé, állítom nektek, hogy koffein-mérgezésben fogok meghalni. 

Nagyon-nagyon remélem, hogy az olvasottak alapján adsz egy esélyt ennek a blognak és velem tartasz. 

Hogy miről fogok írni? Ez egy remek kérdés, mert nekem ez a tipikus 'beauty blogger' stílus már unalmas. Valami újat szeretnék csinálni és szeretném ha ez sikerülne. Arról fogok írni ami épp foglalkoztat. Filmek, könyvek, gondolatok. 

Ha tetszett az első bejegyzés akkor maradj és élvezd az olvasást. 

Sapphire

Ajánló
Kommentek
  1. Én